Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Din virksomhed

Beliggenheden

Ved hjælp af grundig analyse af markedet kan vi pege på de mest optimale beliggenheder, finde egnede bygninger der og evt. udleje dem til franchisepartneren. Der indrettes udstilling, så dine kunder kan se hegn og låger monteret og kan forvisse sig om hegnsløsningernes kvalitet. Det letter købsbeslutningen og øger din omsætning.

Hverdagen som din egen chef

Vi vil ikke fordreje noget: Det er hårdt arbejde at starte og lede egen virksomhed. Især opstartsfasen er til at tage og føle på, hvor man skal være altmuligmand i firmaet. Men det er jo klart, at man ikke sælger noget, mens man bygger hegn og omvendt. Derfor bør man hurtigst muligt gå videre fra enmandsfirmaet. Hvordan du så inddeler arbejdet i virksomheden bestemmer du. Derfor er chefers hverdag hos Poda forskellig. Men det er vigtigt, at:

  • Kunden får tilbudt og monteret gode løsninger
  • At du som chef leder både virksomhedens overordnede linjer og den daglige drift
  • At du motiverer medarbejdere til præstationer, der lever op til Poda-navnet.

Det betyder tilfredse kunder, som du vil se igen, og vækst på alle områder

Økonomien

Erfaringer viser at en Poda franchisetager kan opbygge en forretning med et pænt afkast. Vores forventninger og kalkuler vil vi præsentere i en personlig samtale med interesserede potentielle franchise partnere.
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt