Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

FloodFence®: effektiv sikring mod oversvømmelse - inden næste stormflodVandtæt hegn

Poda FloodFence® er et vandtæt hegn, som kan installeres omkring ejendomme, landsbyer eller langs kystlinjer. FloodFence® er en permanent sikring imod oversvømmelse.

Det installerede hegn fungerer samtidigt som støjværn, idet støj reduceres op til 50%.

Poda FloodFence® er fremstillet i yderst holdbare materialer. Hegnet er fremstillet af genbrugs Polyethylen (HDPE). For at forhindre nedbrydning fra solens stråler er materialet tilsat UV-beskyttelse svarende til en forventet levetid på 150 år. Til den tid kan materialet genbruges igen. Materialet kan bruges som almindeligt træ. Det vil sige man kan save i det, bore og tilpasse det til enhver situation.

Det virker!

Poda FloodFence® er testet og overholder normerne under Britisk Standard PAS 1188 og den amerikanske norm for materialer til afværgelse af oversvømmelse, ASCE standard 7.05.

Med FloodFence® undgår du at vandstanden breder sig ind på din ejendom, hvor den ellers ville forvolde større skader. Da FloodFence® har en forventet levetid på op til 150 år, kan vi med god samvittighed kalde hegnet for en permanent sikring.

Få komponenter
Poda FloodFence® består af få elementer: Ekstruderede pæle i yderst stabilt design (15kg/m). Pælene har noter på alle 4 sider, hvilket gør det let at ændre hegnslinien.

Hegnspanelerne er også ekstruderet i en særlig profil, der giver maksimal styrke. Panelerne har not og fer således, at de låser sammen.

Panelerne sluttes af med en overligger og en stolpetop giver optimal styrke og elegant finish.


Tilmeld dig Podas Nyhedsbrev
Anti graffiti
Den specielle overflade gør det nemt at fjerne graffiti. Det skyldes at graffiti malingen binder dårligt på PE overfladen.

Brug for mere information?


Download produktblad her:

Hent Poda FloodFence® produktblad

Klik her for at se flere billeder og kontakte Poda for nærmere information om det vandtætte hegn: FloodFence.

Følg FloodFence® på Facebook


Vandtæt hegn

Poda FloodFence® er et vandtæt hegn, som kan installeres omkring ejendomme, landsbyer eller langs kystlinjer. FloodFence® er en permanent sikring imod oversvømmelse.

Det installerede hegn fungerer samtidigt som støjværn, idet støj reduceres op til 50%.Poda FloodFence® er fremstillet i yderst holdbare materialer. Hegnet er fremstillet af genbrugs Polyethylen (HDPE). For at forhindre nedbrydning fra solens stråler er materialelet tilsat UV-beskyttelse svarende til en forventet levetid på 150 år. Til den tid kan materialet genbruges igen. Materialet kan bruges som almindeligt træ. Det vil sige man kan save i det, bore og tilpasse det til enhver situation.

Det virker!

Poda FloodFence® er testet og overholder normer under Britisk Standard PAS 1188 og den amerikanske norm for materialer til afværgelse af oversvømmelse ASCE standard 7.05

Få komponenterPoda FloodFence® består af få elementer: Ekstruderede pæle i yderst stabilt design. (15kg/m) Pælene har noter på alle 4 sider, hvilket gør det let at ændre hegnslinien.

Hegnspanelerne er også ekstruderet i en særlig profil, der giver maksimal styrke. Panelerne har not og fer således at de låser sammen.

Panelerne sluttes af med en overligger og en stolpetop giver optimal styrke og elegant finish.

Brug for mere information?

Ring til Poda for at få mere viden:

Ring op nu: 46 34 01 00

Tilmeld dig Podas Nyhedsbrev
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt