Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Få et føl uden at "få et føl"!

Ny teknologi registrerer hestens adfærd og sender alarm til dig inden folingen.

Poda Folealarm Når et føl er i vente, så ved du måske, hvor nervepirrende ventetiden kan være. Det er vigtigt at være til stede ved folingen, så du kan sikre dig at alt er i orden og har mulighed for at hjælpe ved komplikationer. Podas folealarm sender dig en besked lige inden folingen, så du kan nå frem i tide.

Reagerer på hestens adfærd - ikke sved
Podas Folealarm virker ved, at sensoren i bæltet omkring hoppen reagerer på hestens adfærd lige inden folingen. Studier af hestens natur har vist, at adfærdsmønsteret er utrolig forudsigeligt.

Derfor er denne teknologi yderst pålidelig, i modsætning til tidligere tiders folealarmer, der forsøgte at reagere på svedafsondring.

Folealarm m. radiotransmission

Radiotransmissionen har en rækkevidde på 1.000 m. Det er langt de fleste steder rigeligt til at alarmen når frem til stuehuset.

Denne model er fuldstændig uafhængig af mobildækning.

Sælges komplet med sender, modtager, holder og gjord.

Poda Folealarm

Folealarm GSM

GSM modellen ringer til op til 2 mobiltelefonnumre, som du selv kan vælge.

Folealarm GSM virker uanset om du er hjemme, shopper eller arbejder. Dog kun hvis der er mobiltelefondæking ved hesten i stalden.

Sælges komplet med holder og gjord. SIM-kortet skal være standardstørrelsen (taletids- eller alarmkort).

Se folealarmen i webshoppen.
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt