Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Hegnsnyt

Her har du mulighed for at følge med i nogle af de spændende natur- og miljøprojekter, som vi i Poda er med til at virkeliggøre over hele landet - og få både faglig information og inspiration til egne projekter.

Tusindårsskoven i Malmø

Hegnsnyt nr. 10: Fårene passer solenergianlægget

Solcelle- og solvarmeanlæg skyder op mange steder i landet. ”Venlige” hegnsløsninger giver både den ønskede sikkerhed og mulighed for at få arealerne plejet på en naturlig måde.
Læs hele artiklen her »
Tusindårsskoven i Malmø

Hegnsnyt nr. 9: Tusindårsskoven i Malmø

Malmø har fået et nyt åndehul i Lindängelund. Den 100Ha store park byder bl.a. på ”Millennieskogen” (Tusindårsskoven), der er en botanisk samling af eksotiske kæmpetræer - og Poda hegn og låger, der passer perfekt til landskabsarkitektens visioner.
Læs hele artiklen her »
Natur og historie ved Rundemølle

Hegnsnyt nr. 8: Natur og historie ved Rundemølle

Græsbakkerne ved den historiske Rundemølle, på halvøen Løjt Land nordøst for Aabenraa, er blevet sat i stand og skal fremover passes af herefordkvæg. Flere sjældne plantearter har fået et åndehul og man kan igen nyde den berømte udsigt over Genner Bugt og Kalvø fra toppen af overdrevet.
Læs hele artiklen her »
Poda går til filmen!

Hegnsnyt nr. 7: Poda går til filmen!

I den nyeste Far til Fire film, ”Onkel Sofus vender tilbage”, der har premiere den 6. februar, har Poda Hegn fået en rolle. Der er nemlig både en ko og en malkekonkurrence med i plottet, når familien skal på dyrskue - og så var der jo brug for et film-hegn ligesom det rigtige Poda hegn på Roskilde Dyrskue.
Læs hele artiklen her »
Indhegning af de historiske ruiner i Igaliku

Hegnsnyt nr. 6: Indhegning af de historiske ruiner i Igaliku

I Grønland er der også brug for hegn. I samarbejde med Kommune Kujalleq indledte Grønlands Nationalmuseum & Arkiv i 2010 et renoveringsprojekt i Igaliku, omkring ruinerne af det katolske bispesæde, der stammer fra år 1126. Til sommer skal græssende får være med til at pleje ruinområdet.
Læs hele artiklen her »
Naturens eget rensningsanlæg

Hegnsnyt nr. 5: Naturens eget rensningsanlæg

Hornbæk Enge ved Randers er et flot eksempel på naturgenopretning. Gudenåen kan nu frit oversvømme engene, hvor næringsstofferne optages og omdannes til føde for græssende kvæg - i stedet for at bidrage til iltsvind i Randers Fjord.
Læs hele artiklen her »
Frederik d. VII's kanal

Hegnsnyt nr. 4: Frederik d. VII's kanal

Oprindeligt bygget i 1800-tallet for at lede skibene udenom Løgstør Grunde i Limfjorden, er Frederik den VII’s kanal og dens omgivelser i dag en enestående attraktion. Poda har udført indhegningerne omkring kanalen, hvor får og kvæg nu plejer den fredede natur.
Læs hele artiklen her »
Vraget og Korevlerne

Hegnsnyt nr. 3: Vraget og Korevlerne

I Odsherred Kommune på Vestsjælland er der fokus på naturbevarelsen. Vraget og Korevlerne er to kystområder, hvor græssende kvæg sørger for, at arealerne ikke vokser til. Hegnsløsningerne er nøje tilpasset til området - og tager særligt hensyn til publikums færden.
Læs hele artiklen her »
Bisonen tilbage i Danmark

Hegnsnyt nr. 2: Bisonen tilbage i Danmark

Europas største landlevende pattedyr - den europæiske bison - er tilbage i den danske natur efter et fravær på flere tusind år. Den 14. oktober blev 3 bisoner sat løs på Vorup Enge ved Randers, behørigt hegnet med Poda Supernet og el-tråde, monteret på Økopæle i robinie.
Læs hele artiklen her »
Hindsgavl Dyrehave

Hegnsnyt nr. 1: Hindsgavl Dyrehave

Hindsgavl ved Middelfart er et enestående natur- og kulturhistorisk område, der er omdannet til en 165 ha. stor naturpark med kron- og dådyr samt åbne natur- og aktivitetsområder. Hegnene spiller en vigtig rolle i den nye naturpark, der er for både dyr og mennesker.
Læs hele artiklen her »

Hegnsnyt nr. 10: Fårene passer solenergianlægget

Fårene passer solenergianlægget Solcelle- og solvarmeanlæg skyder op mange steder i landet. ”Venlige” hegnsløsninger giver både den ønskede sikkerhed og mulighed for at få arealerne plejet på en naturlig måde.

Hegnsnyt nr. 9: Tusindårsskoven i Malmø

Tusindårsskoven i Malmø Malmø har fået et nyt åndehul i Lindängelund. Den 100Ha store park byder bl.a. på ”Millennieskogen” (Tusindårsskoven), der er en botanisk samling af eksotiske kæmpetræer - og Poda hegn og låger, der passer perfekt til landskabsarkitektens visioner.

Hegnsnyt nr. 8: Natur og historie ved Rundemølle

Natur og historie ved Rundemølle Græsbakkerne ved den historiske Rundemølle, på halvøen Løjt Land nordøst for Aabenraa, er blevet sat i stand og skal fremover passes af herefordkvæg. Flere sjældne plantearter har fået et åndehul og man kan igen nyde den berømte udsigt over Genner Bugt og Kalvø fra toppen af overdrevet.

Hegnsnyt nr. 7: Poda går til filmen!

Poda går til filmen! I den nyeste Far til Fire film, ”Onkel Sofus vender tilbage”, der har premiere den 6. februar, har Poda Hegn fået en rolle. Der er nemlig både en ko og en malkekonkurrence med i plottet, når familien skal på dyrskue - og så var der jo brug for et film-hegn ligesom det rigtige Poda hegn på Roskilde Dyrskue.

Hegnsnyt nr. 6: Indhegning af de historiske ruiner i Igaliku

Indhegning af de historiske ruiner i Igaliku I Grønland er der også brug for hegn. I samarbejde med Kommune Kujalleq indledte Grønlands Nationalmuseum & Arkiv i 2010 et renoveringsprojekt i Igaliku, omkring ruinerne af det katolske bispesæde, der stammer fra år 1126. Til sommer skal græssende får være med til at pleje ruinområdet.

Hegnsnyt nr. 5: Naturens eget rensningsanlæg

Naturens eget rensningsanlæg Hornbæk Enge ved Randers er et flot eksempel på naturgenopretning. Gudenåen kan nu frit oversvømme engene, hvor næringsstofferne optages og omdannes til føde for græssende kvæg - i stedet for at bidrage til iltsvind i Randers Fjord.

Hegnsnyt nr. 4: Frederik d. VII's kanal

Frederik d. VII's kanal Oprindeligt bygget i 1800-tallet for at lede skibene udenom Løgstør Grunde i Limfjorden, er Frederik den VII’s kanal og dens omgivelser i dag en enestående attraktion. Poda har udført indhegningerne omkring kanalen, hvor får og kvæg nu plejer den fredede natur.

Hegnsnyt nr. 3: Vraget og Korevlerne

Vraget og Korevlerne I Odsherred Kommune på Vestsjælland er der fokus på naturbevarelsen. Vraget og Korevlerne er to kystområder, hvor græssende kvæg sørger for, at arealerne ikke vokser til. Hegnsløsningerne er nøje tilpasset til området - og tager særligt hensyn til publikums færden.

Hegnsnyt nr. 2: Bisonen tilbage i Danmark

Bisonen tilbage i Danmark Europas største landlevende pattedyr - den europæiske bison - er tilbage i den danske natur efter et fravær på flere tusind år. Den 14. oktober blev 3 bisoner sat løs på Vorup Enge ved Randers, behørigt hegnet med Poda Supernet og el-tråde, monteret på Økopæle i robinie.

Hegnsnyt nr. 1: Hindsgavl Dyrehave

Hindsgavl Dyrehave Hindsgavl ved Middelfart er et enestående natur- og kulturhistorisk område, der er omdannet til en 165 ha. stor naturpark med kron- og dådyr samt åbne natur- og aktivitetsområder. Hegnene spiller en vigtig rolle i den nye naturpark, der er for både dyr og mennesker.

Tilmeld dig Podas Nyhedsbrev
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt