Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Historien om de tre små grisebasser

Der var engang en gammel so med tre små grisebasser, som hun ikke længere havde råd til at bespise, så hun sendte dem ud i den store vide verden hvor de måtte klare sig selv. Hun var bestemt ikke ond, men hun mente at de tre små grisebasser selv skulle drage sig nogle erfaringer om livets gang.

Podas historie om De Tre Små Grise

Den første grisebasse mødte hurtigt en bondemand, som samlede strå på sin mark. Grisebassen spurgte bonden:

- "Kære bondemand, må jeg få nogle af dine strå, så jeg kan bygge et hus, så jeg kan få ly for natten?"
- "Ja da" sagde bondemanden, "det må du i hvert fald!"

Så byggede den lille grisebasse sig et lille hus af sine strå. Det varede ikke længe, før den lokale ulv kom på besøg og bankede på døren.
- "Lille grisebasse, luk mig ind!" sagde ulven. Men grisebassen nægtede at åbne døren, for den vidste godt, at ulve ikke matchede så godt med grise. Ulven sagde så, at den ville puste huset omkuld, og det gjorde den så, og da huset af strå var væltet omkuld, åd ulven vores lille grisebasse-ven.

Den anden grisebasse mødte en anden bondemand, som samlede kviste på sin eng. Grisebassen spurgte bonden:

- "Kære bondemand, må jeg få nogle af dine kviste, så jeg kan bygge et hus, så jeg kan få ly for natten?"
- "Ja da" sagde bondemanden, "det må du i hvert fald!"

Så byggede den lille grisebasse sig et lille hus af sine kviste, og det varede da heller ikke længe, før den lokale ulv kom på besøg og bankede på døren.

- "Lille grisebasse, luk mig ind!" sagde ulven. Men grisebassen nægtede at åbne døren, for den vidste også godt, at ulve ikke matchede så godt sammen med grise. Ulven sagde så, at den ville puste huset omkuld, og det gjorde den så, og da huset af kviste var væltet omkuld, åd ulven vores anden lille grisebasse-ven.

Vores tredje lille grisebasse-ven mødte en hegnsmontør, som var ved at montere et hegn. Grisebassen sagde til hegnmontøren:

De Tre Små Grise - "Kære hegnsmontør, jeg ved at min to brødre ikke har haft held med at finde ly for natten - kan du hjælpe mig?"
- "Ja da" sagde hegnsmontøren, "Jeg sætter da bare et rovdyrsafvisende hegn op! Så kan du leve og sove trygt dér."

Hegnsmontøren gik straks i gang med at bygge det rovdyrsafvisende hegn, og samme aften kom den lokale ulv på besøg og bankede på en af de solide hegnspæle:

- "Luk mig ind, dit lille svin!" sagde ulven.
- "Skrid!" sagde vores lille søde, dejlige og meget kløgtige grisebasseven, og det gjorde ulven så, for ulve kan ikke li' rovdyrsafvisende hegn (specielt ikke når det er monteret af en professionel hegnsmontør).

Snild, snap, snuld - Poda ønsker alle en rigtig dejlig jul.

Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt