Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Job hos Poda

Hos Poda går det stærkt - rigtig stærkt!Vi er mere end 100 medarbejdere, som alle arbejder for at servicere vores ca. 20.000 kunder i Danmark.

Vi er altid på jagt efter medarbejdere som kan noget ud over det sædvanlige.

Vi sætter pris på aktive og selvstændige medarbejdere, som tager eget initiativ. Vil du arbejde i en innovativ virksohed og tør du tage ansvaret for at løse de opgaver du udfører, tilbyder vi et attraktivt job i et friskt og energisk miljø.

Vi tilbyder en attraktiv karriere - med udviklingsmuligheder, på en arbejdsplads hvor du får ansvar ud fra dine kompetancer.

Skal du være med på holdet, og bidrage til at løse fremtidens udfordringer, så skal du søge job hos Poda Hegn! Vi er altid interesserede i høre fra kvalificerede og engagerede potentielle kollegaer, og tager gerne imod uopfordrede ansøgninger.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Poda Entreprise ApS søger Allround Kontorelev pr. 1. september 2017 til vores kontor i Roskilde


Poda Entreprise ApS er en del af Poda A/S, som siden 1975 har solgt, monteret og serviceret hegn til landbrug, virksomheder og offentlige forvaltninger samt private haveejere. Poda beskæftiger mere end 100 personer på landsplan, hvoraf de 20 befinder sig i Roskilde.

Poda Entreprise ApS står for montage og salg til kunder på Midt- og Nordsjælland og afdelingen beskæftiger, udover det faste kontor- og salgspersonale, 6-8 hegnsmontører.

Vi søger:En elev, der trives med mange forskellige opgaver. Vi lægger vægt på, at du arbejder struktureret, er meget serviceminded og er i stand til at arbejde selvstændigt. Du skal være motiveret for udfordringer i hverdagen, være nysgerrig efter at lære nye ting og vise et stort engagement.

Vi forventer, at vores nye elev har evner for og kan lide at arbejde ved en PC, samt formår at indgå aktivt som en del af et team.

Det vil være en fordel, hvis du har lidt kendskab til el og teknik. Det vil også være en fordel, hvis du har hænderne "skruet rigtigt på" og har et overblik, der gør dig i stand til at sende vores hegnsmontører ud på opgaver med de rigtige hegnsmaterialer og værktøj. Der vil være praktisk arbejde, f.eks. vil en del af oplæringen bestå i at komme med en montør ud på opgaver samt småreparationer og udbringning af varer.

Har du erfaring med heste eller landbrugsmiljøet vil det være en fordel, da en stor del af vores kunder er landmænd og hestefolk.

Vores nye elev:Som person skal du være udadvendt, positiv, god til at samarbejde, have masser af gå-på-mod, være fleksibel samt have ordenssans og være omhyggelig med udførelsen af dit arbejde. Det er naturligt for dig at tage ansvar, og du ønsker at udvikle dig både fagligt og menneskeligt.

Kvalifikationer:Vi forventer, at du har bestået (eller forventer at bestå) HHX eller HG med et godt resultat. Du kunne også være voksenelev, som har lyst til at prøve noget nyt, idet denne stilling egner sig til en person, der tidligere har arbejdet med et håndværksfag. Vi forventer at du har kørekort til kategori B.

Arbejdsområde:Du vil blive ansat i vores afdeling i Roskilde. Du vil i din elevtid få en bred vifte af opgaver, som vil være med til at udvikle dig både personligt og fagligt.

Dine opgaver vil primært være indenfor følgende områder:

 • Salg:
  Kundebetjening både pr. telefon eller i vores butik/udstilling, herunder udregning af tilbud, opfølgende salg samt fakturering.
 • Indkøb:
  Skaffe varer til montageopgaver, indhente tilbud på værktøj m.v. til vores montører.
 • Administration:
  Søgning af ledningsoplysninger, planlægning af montageopgaver samt arkivering.
 • Marketing:
  Udsendelse af materialer, opsætning af stand til messer, samt deltagelse i udstillinger og dyrskuer.


Vi tilbyder:Et spændende og motiverende job med masser af udfordringer, som kan danne rammerne for en god uddannelse.

Du bliver en del af et team med engagerede og gode kolleger, på en arbejdsplads hvor der er et uhøjtideligt og afslappet arbejdsmiljø.

Løn- og ansættelsesforhold aftales efter gældende satser.

Skriv en ansøgning og send den til:

Poda Entreprise ApS
Øde Hastrupvej 65
4000 Roskilde
- eller send den til hdu@poda.com


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Helle Due på hdu@poda.com eller telefon 4634 0101.

Ansøgningsfrist d. 19. juni 2017

Vi ser frem til at høre fra dig!Få besked via email næste gang vi søger  Tilmeld dig Podas Nyhedsbrev
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt