Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Konceptet

Poda nationalt

I Danmark er 17 franchisepartnere med til at gøre konceptet til den ledende leverandør på vores markeder. Poda er kendt landet over som seriøs partner når det gælder hegn. Overalt i landet og på landet ses Poda hegn og efterspørgslen er fortsat stor.

Poda internationalt

I Sverige valgte en gruppe på 11 velrenommerede hegnsfirmaer Poda som deres grossist i 2005. Siden er der kommet 4 franchisepartnere til. Disse 4 partnere, der arbejder efter Podakonceptet har allerede nu større omsætning, end de største af de 11 veletablerede hegnsfirmaer har. I Tyskland startede Poda i 2008 og 2 franchisepartnere var allerede klar fra 2009 sæsonen. Nu i 2011 er 7 franchisepartnere i fuld gang med sæsonens ordrer, som fylder langt ind sensommeren.

Poda betyder kvalitet

Grundlagt i 1975 er Poda nu markedsførende i Skandinavien. Dette har vi opnået gennem vores produkters og ydelsers kompromisløse kvalitet, lige fra planlægning til vedligeholdelse; en kvalitet, der yderligere understreges af garantier på 5, 10, 15 og 20 år.
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt