Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Miljøpolitik

 • Vi vil altid overholde eller overgå gældende lovgivning og forordninger på miljøområdet.
   
 • Vi vil udvælge og påvirke vores leverandører, så deres miljøpolitik følger principper som er i overensstemmelse med vores.
   
 • Vi ønsker ikke at anvende træ fra ukontrolleret regnskovshugst i vores produkter. Poda A/S er FSC®- (Forest Stewardship Counsil) certificeret distributør, og kan dokumentere oprindelsen af vores FSC-træ. Vi markedsfører bl.a. Poda Økopæl® som bæredygtige alternativer.
   
 • Vi har som overordnet mål at arbejde miljøvenligt og med respekt for naturen, hvor arbejdet udføres.
   
 • Vi anvender miljødiesel til vores køretøjer samt miljøbenzin og vegetabilsk savkædeolie til motorsave.
   
 • Vi prioriterer de miljømæssige aspekter højt, både hvad angår forbrugsmaterialer og affaldshåndtering.
   
 • Restmaterialer fra hegnsmontage sorteres og genanvendes som brændsel eller destrueres forsvarligt, ved aflevering til kommunal affaldsplads.
   
 • Som noget enestående i branchen tilbyder Poda - efter aftale, at modtage kasserede, trykimprægnerede hegn og forbrænde træet på miljøgodkendt anlæg.
   
 • Vort interne arbejde kendetegnes ved en effektiv ressourceudnyttelse, der minimerer miljøbelastningen. Vi genanvender i videst mulige omfang papkasser og andre emballageprodukter.
   
 • Vi er altid opmærksomme, åbne og lydhøre over for nye tiltag på miljøområdet.
Vi vil altid overholde eller overgå gældende lovgivning og forordninger på miljøområdet.

Vi vil udvælge og påvirke vores leverandører, så deres miljøpolitik følger principper som er i overensstemmelse med vores.

Vi ønsker ikke at anvende træ fra ukontrolleret regnskovshugst i vores produkter. Poda A/S er FSC®- (Forest Stewardship Counsil) certificeret distributør, og kan dokumentere oprindelsen af vores FSC-træ. Vi markedsfører bl.a. Poda Økopæl® som bæredygtige alternativer.

Vi har som overordnet mål at arbejde miljøvenligt og med respekt for naturen, hvor arbejdet udføres.

Vi anvender miljødiesel til vores køretøjer samt miljøbenzin og vegetabilsk savkædeolie til motorsave.

Vi prioriterer de miljømæssige aspekter højt, både hvad angår forbrugsmaterialer og affaldshåndtering.

Restmaterialer fra hegnsmontage sorteres og genanvendes som brændsel eller destrueres forsvarligt, ved aflevering til kommunal affaldsplads.

Som noget enestående i branchen tilbyder Poda - efter aftale, at modtage kasserede, trykimprægnerede hegn og forbrænde træet på miljøgodkendt anlæg.

Vort interne arbejde kendetegnes ved en effektiv ressourceudnyttelse, der minimerer miljøbelastningen. Vi genanvender i videst mulige omfang papkasser og andre emballageprodukter.

Vi er altid opmærksomme, åbne og lydhøre over for nye tiltag på miljøområdet.


Tilmeld dig Podas Nyhedsbrev
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt