Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Om Poda Hegn Bornholm

- hegn til hele øen

Torben Ipsen, Poda Hegn Bornholm
I det bornholmske landskab kan du  mange steder se Poda hegn.

I områderne med naturafgræsning færdes fårene fredeligt bag el-hegn, heste græsser trygt og sikkert i folde med hestehegn, og mange steder ligger huse i ly bag lægtehegn.

Hos Poda finder du hegn til alle formål - og står du overfor en hegnsopgave, så løser vi den gerne for dig.

Poda Hegn Bornholm I Poda har vi mange års erfaring med hegn, og det er vigtigt, at du får den rigtige hegnsløsning. Mange gange kan vi komme med et forslag, som der måske ikke lige var tænkt over - og så er der jo dét, at nogle hegn er direkte uegnede og farlige til dine dyr.

Ud over rådgivning kan vi også hjælpe dig med opsætningen, så du får et helt nøglefærdigt hegn. Og professionel assistance er tit nødvendig, for den bornholmske natur byder på særlige udfordringer.

Vi lægger altid et stort arbejde i at få hegnet til at falde naturligt ind i omgivelserne. Terrænet kan jo være ganske kuperet, og vi har maskiner og værktøj, som gør det hele nemmere.

Poda Hegn Bornholm Og så er der selvfølgelig den bornholmske granit. Det irriterer mange, når de er nået et stykke ned i jorden og rammer sten eller klippe. Her er der også hjælp at hente, for vi borer ganske enkelt hullerne  til hegnspælene.

Helt simpelt er det nu ikke, for boring i granit er specialistarbejde. For at kunne skære i det hårde material er borene forsynet med diamanter.  Med vore stærke jordbor kan vi bore huller med en diameter helt op til 50 cm.

Hegnspæle kan også monteres ovenpå klippen, støttet af en konstruktion med et trådkryds.

Poda Hegn Bornholm, pælebor På den måde løser vi i Poda Hegn Bornholm en lang række hegnsopgaver inden for hobby, have og erhverv - f.eks. også sikringen omkring Bornholms Lufthavn og  BOFA’s pladser.

Så uanset om du har brug for hegn i byen eller på landet, kan du regne med professionel hjælp fra Poda Hegn Bornholm i Aakirkeby.

Her har vi også en udstilling på hjørnet af Sdr. Landevej og Limensgaden, hvor du kan se et udvalg af vores populære produkter.


Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt