Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Om Poda Hegn Entreprise

- i mere end 40 år i Nordsjælland

Poda Hegn Entreprise
Det er mere end 40 år siden, de første Poda hegn blev sat op. Indtil da var næsten alle dyr indhegnet med pigtråd og raftehegn, og der fandtes ikke el-hegnsapparater, der var kraftige nok til at holde dyrene forvarligt indhegnede.

Det ændrede sig alt sammen med Poda, og Podas effektive elhegn med isolerende Insultimber træpæle blev siden kendt som et “Poda hegn”.

Poda blev også kendt for at kunne levere nøglefærdige hegnsløsninger. Det var simpelthen mest effektivt at lade Poda banke pæle i jorden og montere hegnet med specialmaskiner og -udstyr. Hegn skulle ses som en investering, og hegnsmaterialerne var derfor lavet til at holde.

Poda Hegn Entreprise anno 1988 Sådan var det dengang, for mere end 4 årtier siden - og det har vist sig at være en rigtig god idé.

I årenes løb har Poda siden udviklet, leveret og monteret hegn til næsten alle formål, og derfor kan vi i dag rådgive dig om enhver form for hegn og give dig den helt rigtige hegnsløsning: Lægtehegn i flotte udførelser, klassisk og moderne smedejern, gedigne trælåger, solide hegn til haven og meget mere.

I år lancerer vi bl.a. nye udgaver af Podas klassiske hegn med rafter monteret i H-stolper, skræddersyede læskure til heste og et nyt, flytbart el-hegnssystem, som er lige til at tage med og sætte op, hvor du behøver det.

Forskellige dyr stiller vidt forskellige krav, og hensynet til dyrevelfærd og sikkerhed står højt på dagsordenen. Ikke mindst når det drejer sig om hegn til heste, hvor indhegningen kan være et spørgsmål om liv og død.

Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt