Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Om Poda Hegn Gesten

Poda Hegn Gesten slår dørene op
Poda Hegn Gesten er navnet på det nye lokale hegns-center, der fremover vil løse hegnsopgaverne for både landbrug, virksomheder og private i regionen.

Kendte ansigter bag nyt hegns-center
Bag det nye hegns-center står Kenn Ransby og Jørn Mølby, der i forvejen driver virksomheden Miljøstald i Gesten, som bl.a. leverer foder, strøelse, bundsikring og hegn til hestefolket. ”Vi er kendt for at være totalleverandør af gode kvalitetsprodukter, så vores kunder finder dét de skal bruge, under ét tag, fortæller Kenn Ransby. ”Vi har desuden leveret og monteret hegn til folde og ridebaner i mange år, så det var helt naturligt for os at tilbyde endnu mere med etableringen af et Poda hegns-center.”

Poda Hegn Gesten tilbyder et bredt sortiment af kvalitetshegn og hegnsmaterialer, og står gerne for hele hegnsprojektet, fra rådgivning og projektering, over montage til service og vedligeholdelse. Fremover bliver der god brug for erfaringerne med heste og hestehegn i det nye hegns-center, der i øvrigt kan løse næsten alle hegnsopgaver.

Hegns-løsninger til næsten alle formål
Poda Hegn har sine rødder i 1970’erne, hvor virksomheden introducerede det elektriske Poda hegn i Danmark. Dengang var det normalt at indhegne dyrene med pigtråd og lægtehegn, så de effektive og kraftige el-hegn fra Poda var noget af en revolution. I dag findes der Poda hegns-centre over hele landet og der er nok ingen på landet der ikke kender et ”Poda hegn”.

Udover hegn til landbruget leverer, monterer og servicerer Poda i dag også hegnsløsninger til private, virksomheder og det offentlige: Hegn til alle slags dyr, komplette naturplejeprojekter, sikringshegn, havehegn, hegn til institutioner og mange andre formål.

”Ingen opgave er for lille og ingen er for stor - og så har vi i Poda en bred ekspertise, så vi kan løse næsten enhver hegnsopgave”, fortæller Jørn Mølby, der selv har mange års erfaring med hegn og hegnsmontage. Der er derfor ingen begrænsninger i de opgaver, kunderne kan få løst hos det nye Poda Hegn Gesten: Fra idé-stadiet til et helt nøglefærdigt hegn.

Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt