Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Om Poda Hegn Syd

- mere end 27 år i Sønderjylland

Poda Hegn Syd - Jørgen Sønnichsen 1988 I august 1983 startede Günther Schulz med salg af Poda Hegn på adressen Povlskrovej 13 i Lovrup ved Skærbæk. Günther og hans kone Lis havde dengang 10-12 stk.  Limousinekvæg og ca. 50 moderfår. Fårene var af forskellige racer, og Lis og Günther vidste, hvor nødvendigt det var, at holde styr på sine dyr. De havde selv gjort deres erfaringer med hegn og kunne derfor rådgive kunderne på bedste vis.

Deres allerførste kunde var Hans Sønnichsen i Højer, som både havde kreaturer og en stor flok får. For 20 år siden blev Hans Sønnichsen interviewet vedr. hegnstraditioner i marsken. Dengang sagde han: ”Poda Hegn er holdbart og effektivt. Det betyder meget for os, som bor så tæt på havet, at vi kan få hegnstråd, som er så godt galvaniseret, at den ikke ruster de første 10 år. Poda Hegn er absolut det billigste i længden”. Poda Hegn Syd - Jørgen Sønnichsen 2010

Det er blevet til mange kilometer hegn fra Poda Hegn igennem de sidste 27 år. I december overtog sønnen Peter Sønnichsen gården, og han kommenterer: ”Her på gården har vi så gode oplevelser med Podas produkter. Det er kvalitet og i øvrigt; tråden og lågen, som blev sat op for 24 år siden, hænger stadig.”

Igennem 27 år har Lis og Günther Schulz rådgivet kunderne omkring Podas kvalitetsprodukter. De husker, hvor skeptiske kunderne var i 1983, når de fortalte om tråd og pæle med 20 års holdbarhed.

-  I dag ved alle, at Poda Hegn står for kvalitet og god service.

Poda Hegn Syd - Nostalgisk tilbageblik på 27 år i Sønderjylland
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt