Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Om Poda Hegn Randers

Vi etablerer hegnsløsninger til sikkerhed for mennesker og dyr

Poda Hegn Rander, Lars Hansen Når du færdes rundt omkring i Danmark, finder du Poda Hegn overalt i landskabet.

I naturafgræsningsområderne og på markerne græsser får og kreaturer fredeligt bag el-hegn, heste opholder sig trygt og sikkert i folde med rigtige hestehegn, og ejendommene er smukt indhegnet med lægtehegn og smedehegn.

Hos Poda Hegn Randers finder du de mange forskellige hegn, der er nøje konstrueret til hvert sit formål.

Og når man skal have en løsning på en hegnsopgave, så er det Lars Hansen man skal have fat på.

Poda Hegn Rander “I Poda har vi jo mange års erfaring med hegn”, siger Lars Hansen. “Mange gange kan vi komme med et forslag, som kunden måske ikke lige havde tænkt over - og så er der jo også dét, at nogle hegn er direkte uegnede og farlige - f.eks. til heste. Det vigtigste er, at vores kunder får den rigtige hegnsløsning.”

I årenes løb har Poda da også været hegnspionéren, der har udviklet, leveret og monteret hegn, f.eks. når nye dyrearter kom “på mode”. “Det stammer nok helt tilbage fra 1970’erne, hvor Poda præsenterede de allerførste el-hegn i landet”, fortæller Lars Hansen.

Indtil da var næsten alle dyr indhegnet med pigtråd og raftehegn. Det ændrede sig med “Podahegnet”, som hegnstypen siden blev kendt som. Ud over nytænkning og rådgivning blev Poda også kendt for at sætte hegnene op, så kunderne kunne få et helt færdigt hegn, der var professionelt monteret.

Sådan er det også i dag hos Poda Hegn Randers, der løser næsten alle slags hegnsopgaver indenfor natur, erhverv, landbrug, have og hobby.
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt