Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Om Poda Hegn Vest

- hegnspionéren

Poda Hegn Vest Færdes du i det vestjyske, finder du Poda hegn overalt i landskabet.

I naturafgræsningsområderne og på markerne går får og kreaturer fredeligt bag el-hegn, heste græsser trygt og sikkert i folde med hestehegn, og omkring vandværker, institutioner og virksomheder er der net- og sikringshegn.

Hos Poda Hegn Vest finder du alle de forskellige hegn, der er nøje konstrueret til hvert sit formål. Og når man skal have en løsning på en hegnsopgave, så er det Svend Erik Højgaard man skal have fat på.

“I Poda har vi jo mange års erfaring med hegn”, siger Svend Erik Højgaard. “Mange gange kan vi komme med et forslag, som der måske ikke lige var tænkt over - og så er der jo også dét, at nogle hegn er direkte uegnede og farlige - f.eks. til heste. Det vigtigste er, at vores kunder får den rigtige hegnsløsning.”

I årenes løb har Poda da også været hegnspionéren, der har udviklet, leveret og monteret hegn, f.eks. når nye dyrearter kom “på mode”. “Det stammer nok helt tilbage fra 1970’erne, hvor Poda præsenterede de første el-hegn i landet”, fortæller Svend Erik Højgaard.

Indtil da var næsten alle dyr indhegnet med pigtråd og raftehegn. Det ændrede sig med “Podahegnet”, som hegns-typen siden blev kendt som. Ud over nytænkning og rådgivning blev Poda også kendt for at sætte hegnene op, så kunderne fik et helt færdigt hegn, der var professionelt monteret.

Sådan er det også i dag. Hos Poda Hegn Vest blomstrer kreativiteten, og senest er løsningerne udvidet til også at omfatte have- og anlægsarbejde.

På den måde løser Poda Hegn Vest de mange forskellige opgaver indenfor have, natur, erhverv og landbrug i hele Vestjylland.
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt