Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Om Poda Hegn Vestfyn

Hegnene i Hindsgavl Dyrehave

Naturparken Hindsgavl Dyrehave er med 165 ha indhegnet areal ét af de største aktuelle hegnsprojekter i landet.

Hindsgavl er et enestående natur- og kulturhistorisk område, og navnet Hindsgavl menes faktisk at betyde ”indhegning ved klinten” på gammelt dansk.

Ved etableringen af haven er der lagt særlig vægt på hegnet, der skal holde kronhjorte og dådyr forsvarligt indhegnet, samtidig med, at de besøgende ikke føler sig begrænset af hegningen. Valget faldt på Poda Hegn.

Hindsgavl Dyrehave er blot ét af de steder, du kan se hegn fra Poda: I naturafgræsningsområderne og på markerne går får og kreaturer fredeligt bag el-hegn, heste græsser trygt og sikkert i folde med rigtige hestehegn, og ejendommene er smukt indhegnet med lægtehegn og smedejern.

I Poda har vi mange års erfaring med hegn, og det vigtigste er, at du får den helt rigtige hegnsløsning - også selvom det ikke er til en hel naturpark!

Mange gange kan vi komme med et forslag, som der måske ikke lige var tænkt på - og så er der jo også dét, at nogle hegn er direkte uegnede og farlige - f.eks. til heste.

I årenes løb har Poda både udviklet, leveret og monteret hegn, så alle vores kunder kunne få et helt færdigt hegn, der var professionelt monteret.

Sådan er det også i dag her hos Poda Hegn Vestfyn, hvor vi løser alle dine hegnsopgaver - store som små.
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt