Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Om Poda Hegn Viborg

- en naturlig del af landskabet

Poda Hegn Viborg - Nederkærsholm Færdes du omkring Kjellerup, kan du på en skråning se mere end 1.000 trykimprægnerede pæle i snorlige rækker. Det er ikke et syn man er vant til at se i området, for de mange pæle danner rammen omkring produktionen af en nystartet vingård.

Samme sted kan du også opleve en smuk herregård, harmonisk omkranset af flot og gedigent Texashegn, og på de mange marker omkring Viborg ses over alt kreaturer, som er godt og sikkert indhegnet med Poda hegn. Fælles for alle hegnene er, at de er til glæde for både dyr og mennesker, samtidig med at de falder naturligt ind i landskabet.

Hestene er også en stor del af det midtjyske landskabsbillede, og derfor finder du selvfølgelig også indhegninger til heste mange steder i landsdelen. Poda Hegn Viborg - Arne DuchPoda hegnene er lavet specielt til heste, for i modsætning til de mere sindige kreaturer kræver hestene særligt gode forhold, så de ikke kommer til skade eller slipper ud.

Alle de forskellige hegn kan vi fortælle dig meget mere om i Poda Hegn Viborg, hvor vi er vant til at omgås dyr, som er en vigtig del af vores hverdag. Derfor kan vi yde dig god rådgivning omkring hegning af alle former for dyrehold.

Så skal du have hegnet din ejendom, vil vi gerne hjælpe med at finde en løsning, der tilgodeser netop dine behov, uanset om det gælder hegning af dine dyr, et stakit omkring haven, en skovkultur - eller måske endda en vinmark.


Hos Poda Hegn Viborg er ingen opgave for lille eller for stor.
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt