Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Poda Færist

Poda Færist
Poda’s færistsystem er den professionelle løsning inden for færiste. Færistene er præfabrikerede og består af nøje beregnede og standardiserede dele, der kan skaleres. Ud over størrelsen tilpasses belastbarheden efter behov (aksellast op til 18 tons), så du får den optimale løsning til netop dit formål.

Færisten er en komplet enhed med bund og sider, så der ikke er behov for besværlig støbning. Monteringen udføres i én arbejdsgang, så din nye færist hurtigt kan tages i brug.

Alle færistene er med paddesikring, så padder og andre mindre dyr kan komme op igen, hvis de er faldet ned mellem rørene.

Efter ønske leveres færistene helt eller delvist varmgalvaniserede samt ubehandlede (sorte). Det naturlige, rustne look foretrækkes f.eks. i naturområder, hvor færistene falder godt ind i omgivelserne.

Det unikke færistsystem giver rigtig mange kombinationsmuligheder. Kontakt dit Poda-center for et tilbud på en Poda Færist konstrueret specielt til dit behov.

Tilmeld dig Podas Nyhedsbrev   Tilmeld dig Podas Nyhedsbrev

Tekniske specifikationer

Længde i køreretningen:
1, 2, 3 eller 4m
Bredde:
1, 1.25, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5, 5, 5.5 eller 6m


Belastbarhedsklasser

Kl. 1: Køretøjer op til 3.500kg.
Kl. 2: Aksellast op til 10t.
Kl. 3: Aksellast op til 16-18t.


Udførelser

A: Galvaniseret fundament og ubehandlede rør
B: Galvaniseret fundament og galvaniserede rør
Poda Færist

Download produktblad

- eller bestil katalog »

Poda Færist var stjernenyhed på Agromek 2016!


Kontakt din nærmeste forhandler »

Her kan du finde nærmeste Poda center og Poda butik!Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt