Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Om Poda Hegn Sydvestjylland

- din hegnspartner

Poda Hegn Sydvest - Pælehammer Når du færdes i Sydvestjylland, møder du næsten med sikkerhed et Poda hegn.

Vi har gennem tiden leveret og monteret næsten alt i hegn - fra børnehavehegn i Føvling og hegn til skolen i Ølgod, over hestehegn på Blue Hors i Randbøl, til sikringshegn omkring mineområdet på Skallingen.

Her i Poda Hegn Sydvestjylland finder du løsningen på næsten enhver hegnsopgave. Det vigtigste er, at du får det helt rigtige hegn. I Poda arbejder vi med hegn hver eneste dag, og trækker på Podas samlede viden og erfaring med hegn og hegnsmaterialer gennem 40 år.

Derfor kan vi mange gange komme med forslag, som der måske ikke lige var tænkt på - og så er der jo også dét, at nogle hegn er direkte uegnede og farlige - f.eks. for heste eller børn.

Poda Hegn Sydvest - Muret jernlåge Hvis du ønsker det, kan vi levere en fuldt færdig løsning, hvor vi sørger for alt, hvad der skal til, så du bare kan læne dig tilbage og nyde resultatet.

Med vores specialmaskiner kan vi desuden montere hegn på ”umulige” steder, hvor balance, nøjagtighed og udholdenhed ellers ville blive sat på en hård prøve.

Så kontakt os, hvis du går i hegns-tanker. Vi løser dine opgaver - store som små - overalt i det sydvestjyske område.
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt