Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Om Poda Hegn Thy

- til lands, til vands og i luften!

Poda Hegn Thy I Poda Hegn løser vi alle slags hegnsopgaver. Men hos Poda Hegn Thy kan man nu også tilføje, at Poda sætter hegn op både til lands, til vands og i luften!

Det med vandet var i et naturafgræsningsområde ved Hjardemål, hvor kreaturerne var blevet lidt for gode til at svømme over en sø, der ellers havde fungeret som en naturlig grænse. Hegn måtte der til - men skellet gik lige igennem søen.

“Ikke noget problem”, var beskeden fra Poda Hegn Thy. “Og så måtte vi jo have våddragterne på”, fortæller Hans Leegaard Riis, der udførte opgaven i søen med Podas trykimprægnerede pæle. El-hegnet blev også forsynet med strømbrydere, der automatisk kobler strømmen til og fra de enkelte hegnstråde i takt med vandstanden i søen.

Men hegn i luften? Jo, den er god nok. Det var på Jesperhus Golfbane, hvor der skulle monteres et nethegn på toppen af en stejl vold, så golfbolde på afveje kunne fanges. “Den eneste mulighed var at montere nethegnet fra luften”, fortæller Hans Leegaard Riis, der har god erfaring med at klatre. Og så blev hegnet monteret hængende fra en kran, iført hængesele og med behørigt sikkerhedsudstyr.Poda Hegn Thy

“Det er jo altid sjovt med den slags opgaver”, smiler Nikolai Riis, der er 2. generation hos Poda i Thy. “Men vi laver trods alt stadig mest hegn til lands”.

Til gengæld er der ikke nogen tvivl om at den er god nok, når Poda Hegn Thy siger “Vi løser alle hegnsopgaver”!
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt