Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Poda Hegn Nordvestsjælland

 

Klaus Fuglsang

Øde Hastrupvej 65
4000 Roskilde
Kort og rutevejledning »
Tlf.: 46 34 01 01
Fax: 46 35 01 29

Send en besked til Klaus!Åbningstider:
Mandag til torsdag: 8.00 - 16.00
Fredag: 8.00 - 15.00
Eller efter aftale.
Poda butikker

Poda butikker

I din Poda butik finder du et udvalg af de mest almindelige Poda produkter:

Fårevejle Maskinforretning
Industrivænget 3
4540 Fårevejle
Tlf.: 59 65 45 00

Poda

I dit Poda Center finder du et bredt udvalg af alle Poda produkter. Du får vejledning til montage eller en nøglefærdig hegnsløsning.

Velkommen til dit lokale Poda Center

I Nordvestsjælland har vi lokale salgsmontører bosat, som med Podas koncept i ryggen og en moderne maskinpark nemt og kvalitetsbevist kan udføre alle typer hegnsopgaver.

Besøg vores butik og udstilling i Roskilde og få en hegnssnak, her kan du se et bredt udvalg af vores produkter og finde inspiration til dine hegnsprojekter.

Varelevering i Nordvestsjælland efter aftale
- ring tlf. 4634 0101!


Løsninger til hegnsprojekter
Tilbud til arkitekter og byggerådgivere Vi arbejder med alle typer porte, låger og hegn indenfor bla. elektrisk hegn, nethegn, smedejernshegn, havehegn og plankeværker både til private, landbrug, industri og børnehaver samt rumopdelinger til fx kældersikring.

Vi rådgiver dig ud fra dine behov og finder den løsning som passer bedst. Vi tilbyder helt uforpligtende at opmåler hegnslinjer samt beregner materialeforbrug og arbejdstid. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller for et møde med en salgsmontør.
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt