Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Poda Læskur

Poda Læskur Det nye Poda Læskur er en praktisk, modulopbygget konstruktion som kan udvides, hvis man får behov for mere plads

Dine dyr skal have mulighed for at gå i ly for sol, vind og uvejr


Et læskur fra Poda er en praktisk og stærk løsning i fremragende kvalitet. Den fleksible konstruktion gør, at læskuret kan opsættes overalt og flyttes efter behov.

Som standard leveres læskuret i 4 basisstørrelser og er modulopbygget, så det kan udvides, hvis der bliver behov for mere plads på et senere tidspunkt. Konstruktionen består af kraftige, varmgalvaniserede U-profiler og firkantrør og er samlet med rustfri bolte og møtrikker. De lukkede bag- og sidevægge er udført i yderst stabile 38mm tykke, glathøvlede planker i trykimprægneret nåletræ, der er samlet med not og fer.
Taget er konstrueret med et udhæng på 30 cm på bagsiden og 120cm på forsiden og er dækket med kraftige, galvaniserede og lakerede ståltrapezplader. Trapezpladerne har en særlig høj profil, som giver taget ekstra stor styrke – ikke mindst i forbindelse med snelast.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud – vi sørger også gerne for en komplet opsætning af dit nye læskur.Kontakt din nærmeste forhandler »

Tekniske specifikationer


Dimensioner

Bredde, ekskl. tagudhæng: 3 til 14m
Dybde, ekskl. tagudhæng: 3,5m
Højde fortil: 2,9m
Højde bagtil: 2,6m
Tagudhæng fortil: 1,2m
Tagudhæng bagtil: 0,3m
Tagudhæng i siderne: 0,3m

Varenumre

Varenummer 571505: Læskur 3,5x3,5m
Varenummer 571515: Læskur 3,5x7m
Varenummer 571520: Læskur 3,5x10,5m
Varenummer 571525: Læskur 3,5x14m
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt