Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

SmartFence: 100 meter hegn på 5 minutter!

Det lyder næsten som en ny sportsdisciplin, når Poda Hegn lover, at enhver kan klare 100 meter hegn på 5 minutter. Men der er faktisk tale om opsætning af et rigtigt hegn - endda et 4-tråds elhegn, komplet monteret og opstrammet på pæle!

Det nye hegn hedder "SmartFence" - det smarte hegn - og det er ikke helt ufortjent. SmartFence hører til kategorien af "midlertidige el-hegn", og kan anvendes til de fleste husdyr.

Alt i ét - med automatisk opstramning
Flytbart hegn - SmartFence Det unikke ved SmartFence er, at hele hegnet er samlet i én enhed, hvor pælene også er monteret, når de ikke er i brug. Trådene er samlet på 4 spoler med kun et enkelt håndtag og spolesystemet er sindrigt konstrueret med et differentiale, som automatisk strammer trådene ligeligt op. Hvis én af trådene hænger, vil denne tråd først blive spolet op, dernæst alle trådene på én gang!

Og så er det bare derudaf! Man tager simpelthen hele hegnet i hånden og sætter en pæl ud for hver ca. 10 meter. Konstruktionen i armeret plastic og et kraftigt, ergonomisk håndtag gør SmartFence let og behagelig at betjene. Ende- og hjørnepæle stabiliseres med barduner, der kan flyttes rundt mellem pælene alt efter, hvordan indhegningen skal udformes det pågældende sted.

FAKTA
Ved Agromek 2010 blev SmartFence belønnet med 3 stjerner for 'Årets nyhed'!
SmartFence er utroligt behageligt at arbejde med og let at flytte rundt - i modsætning til den traditionelle metode med at trække tråde ud fra separate spoler på et tungt stativ og montere dem på pæle, der også skal sættes ud.

Perfekt til midlertidige hegn og stribeafgræsning
Mange har behov for et hegn der nemt kan sættes op og flyttes. Ikke mindst til såkaldt stribeafgræsning, hvor man inddeler folden i mindre områder, så det friske græs ikke trædes ned og dyrene ikke får mere græs end de skal have. Det kan også være noget så simpelt som nemt at kunne flytte sine dyr rundt på forskellige græsningsarealer.


Flytbart hegn - SmartFence
For at få stød på hegnet kan man enkelt overføre strømmen til hegnstrådene fra et eksisterende hegn. Hvis der er langt til et el-hegn - eller stikkontakten - er en anden mulighed at anvende et batteridrevet hegnsapparat. Poda har også et bredt udvalg af hegnsapparater til ethvert formål, og batteridriften kan også suppleres med solceller, hvis det skal være "grønt".

Hvis man har erfaring med den møjsommelige og tidskrævende metode med traditionelle pæle og separate trådspoler, vil man nikke anerkendende til det nye SmartFence: det er virkelig et "smart hegn".

Bestil Poda SmartFence her.
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt