Poda hegn - til forsiden
Indtast dit postnummer her,
så finder vi dit lokale Poda center:

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Tænk "hegn", også om vinteren!

Tænk hegn, også om vinteren Når sneen falder tungt, kan det betale sig at afmontere sine låger og generelt holde hegnene fri for snedriver. Her har trykket fra henkastet sne medført alvorlige skader på en låge.
I Poda monterer vi hegn hele året rundt - når bare sneen ikke ligger alt for tykt. Mange oplever at det er rart at få lavet hegn om vinteren, så folde og indhegninger er klare inden foråret og sommeren, hvor der jo er meget at se til i forvejen.

Nogle centimeters frossen jord er faktisk en stor fordel, når der skal køres med maskiner på bløde og våde enge.

Skal du have opsat hegn i følsomme naturområder, hvor der ikke må efterlades hjulspor, anbefaler vi at vente på et godt frostvejr. Den frosne jordoverflade er ikke noget problem at komme igennem for vores kraftige bor og hydrauliske pælehammere. Hegnsopsætning om vinteren sikrer også, at arbejdet foretages så skånsomt for flora og fauna som overhovedet muligt.
Når vinteren byder på kraftigt snefald kan det gå ud over dine hegn og låger. Der er store kræfter på spil, når afvekslende frost- og tøvejr binder snedriverne til hegnene og tynger dem ned. Derfor kan det betale sig at rydde sneen væk fra hegn og låger. Hvis folden alligevel står tom om vinteren, kan du også med fordel afmontere lågerne og opbevare dem under tag. Er skaden allerede sket, står dit Podacenter klar med nye materialer og assistance - også om vinteren!Kontakt dit nærmeste Poda center »
Pælebanker på frossen sø Du kan med fordel få nedrammet pæle og opsat hegn om vinteren. Herover udnyttes frosten f.eks. til bekvem nedramning af pæle til en lille bro.
Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt