Derby - vedligeholdelsesfrit hestehegn


Hvidt og elegant, helt uden vedligeholdelse

Ønsker du et klassisk, hvidt hestehegn til ridebane eller fold er Derby hegnet den helt rigtige løsning. Dette eksklusive hegn er udført i gennemfarvet, hvidt kunststofmateriale, så du undgår konstant vedligeholdelse med maling.

Derby hegnets højde og antal lægter kan tilpasses til netop dit behov. Populære standardhøjder er 120 cm med 2 lægter og 150 cm med 3 lægter. Pæleafstanden er i alle tilfælde 2 meter.

En pige står bag et hvidt lægtehegn sammen med hendes hest. Pigen står ansigt til ansigt med hesten, mens hun aer den | Poda Hegn

 


Tre heste går sikkert i hver deres hestefold på en rideskole. Hestefoldene består af et hvidt lægtehegn i plastik | Poda Hegn

Kvalitet og sikkerhed i topklasse

Derby hegnet er et hestehegn i topklasse. Udover det eksklusive udseende, sikrer en grundig montage et virkelig stabilt hegn, der holder i mange år fremover.

Derby-stolperne er konstrueret med et gennemgående kammer, der fyldes med armeret beton. Alternativt monteres stolperne udenpå nedrammede Poda-pæle i trykimprægneret, norsk skovfyr. Derby-lægterne er ligesom pælene udført i en kraftig godstykkelse, så hegnet er i stand til at bære vægten af en voksen person, der sidder på lægterne. Dette hegn er kendt for at ”holde formen” perfekt.

Desuden kendetegnes Derby hegnet af en glat overflade og afrundede kanter overalt - det giver sikkerhed for både dyr og mennesker.

Derby hegnet fremstiller vi specielt til dig - derfor må du påregne leveringstid.

 


 

Skal det være som på film, så er Derby hegnet fra Poda det helt rigtige valg. Dette eksklusive hegn er fremstillet af UV-stabiliseret og gennemfarvet ren ny PVCu, så du undgår vedligeholdelse. Derby leveres som standard med 2 lægter i 120 cm højde og 3 lægter i 140 cm højde.

​​​​Derby hegnet er vores heste-hegn i topklasse, og hegnet er kendt for at ”holde formen” perfekt og er omfattet af 15 års garanti.

 

”Vi fik monteret vores hvide Poda Derby hegn her på stutteriet for over 20 år siden og ridebanen har været flittigt brugt siden. Hegnet står stadig flot og vedligeholdelsen har været minimal – det var helt klart det rigtige valg til et klassisk, hvidt hestehegn.” Kristine Munch Sinding Atterupgaard

Kontakt dit nærmeste Poda center her og få en uforpligtende snak om dine muligheder eller download produktbladet nederst på siden.

 

Tre rideskoleelever til hest, fører deres heste rundt langs en ridebanes hvide lægtehegn | Poda Hegn

 


 

 

Download produktblad

 

 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2020