Din vej

Trin 1:
Kontakt os

Ring, SMS, skriv en mail, fax, tweet eller prik til os på Facebook - vi er fleksible. Så kontakter vi dig, forsyner dig med den nødvendige information og danner os et indtryk af dig. Selvfølgelig får du også et indtryk af os, og snart vil det vise sig, om vi er som skabt for hinanden og gensidigt opfylder forventningerne.

Trin 2:
Papir og penge

Hvis det viser sig, at vi passer sammen, og du bestemmer dig for at være franchisepartner hos Poda, gælder det om at bane en vej. Det er jo ikke nemt at starte egen virksomhed. Men fordi selvstændig hos os ikke betyder alene, hjælper vi med foreberedelserne til samtalen med banken og hjælper dig med papirerne.

Trin 3:
Beliggenheden

Selvfølgelig har vi, sammen med dig, set os om efter egnede lokaler til din virksomhed. Når alle væsentlige underskrifter foreligger og startbebyret er betalt, lejer vi lokalerne og sætter dem i stand. Skulle du selv have egnede lokaler er det ikke noget problem.

Trin 4:
I skole

Nu skal du i skole. Undervisningtimerne hedder bl.a. hegnsmontering, produktkendskab, el-hegn, salg, Poda-edb og virksomhedsdrift. Så bliver du nemlig løsningsekspert fra dag 1. Men her skriger kridtet ikke mod tavlen. Det meste læres i praksis. Det første uddannelsesforløb tager ca. 4 uger.

Trin 5:
Endelig; vi starter!

Sammen med marketingafdelingen planlægges den store åbning. Rigtig mange Podakataloger bliver sendt til potentielle kunder i dit område. Og for dig begynder det hårde arbejde: Potentielle kunder skal besøges og overbevises, og du skal finde hjælpere til hegnsmontering, så du straks efter åbningen kan begynde med arbejde og indtægter. Podas hovedkontor vil ledsage og bistå dig ved alle disse trin - og også fremover. For hos Poda er du selvstændig, men ikke alene.

 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2022