Din virksomhed

Beliggenheden

Ved hjælp af grundig analyse af markedet kan vi pege på de mest optimale beliggenheder, finde egnede bygninger der og evt. udleje dem til franchisepartneren. Der indrettes udstilling, så dine kunder kan se hegn og låger monteret og kan forvisse sig om hegnsløsningernes kvalitet. Det letter købsbeslutningen og øger din omsætning.

Økonomien

Erfaringer viser at en Poda franchisetager kan opbygge en forretning med et pænt afkast. Vores forventninger og kalkuler vil vi præsentere i en personlig samtale med interesserede potentielle franchise partnere.

Hverdagen som din egen chef

Vi vil ikke fordreje noget: Det er hårdt arbejde at starte og lede egen virksomhed. Især opstartsfasen er til at tage og føle på, hvor man skal være altmuligmand i firmaet. Men det er jo klart, at man ikke sælger noget, mens man bygger hegn og omvendt. Derfor bør man hurtigst muligt gå videre fra enmandsfirmaet. Hvordan du så inddeler arbejdet i virksomheden bestemmer du. Derfor er chefers hverdag hos Poda forskellig. Men det er vigtigt, at:

Kunden får tilbudt og monteret gode løsningerAt du som chef leder både virksomhedens overordnede linjer og den daglige driftAt du motiverer medarbejdere til præstationer, der lever op til Poda-navnet.

Det betyder tilfredse kunder, som du vil se igen, og vækst på alle områder

 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2022