Stjerneregn til Poda-nyheder

Oprettet d.

Stjerneregn til Poda-nyheder

Agromek er Nordeuropas største samlede landbrugsmesse, og finder sted hvert andet år i Herning i Danmark. På trods af, at corona-pandemien har lukket ned for udstillinger overalt, er det alligevel lykkedes at afholde en ”Special Edition” af ”Agromek Stars”: Prisuddelingen for nye produkter fra udstillerne.

 

FaunaWood: Naturhegnspæle med 25 års garanti

⭐️ ⭐️ ⭐️

FaunaWood hegnspælen er 1 af kun 6 produktnyheder, der opnåede de eftertragtede 3 stjerner ved Agromek Stars 2021. En udmærkelse, der gives til banebrydende nye og innovative produkter.

FaunaWood er udviklet som et miljøvenligt alternativ til eksotiske træsorter og forskellige former for imprægneret træ. Hegnspælene er fremstillet af fyrretræ, der ved hjælp af en helt ny teknologi modificeres med bioharpiks gennem en såkaldt pyrolyse-teknik. Bioharpiksen fremstilles af rester fra træproduktionen, og kan endda udvindes af udtjent FaunaWood, hvorved træet kan få en enestående, miljøvenlig livscyklus. Resultatet er en ugiftig og miljøvenlig hegnspæl med en ekstra lang levetid. Poda Hegn giver 25 års garanti på alle FaunaWood-pæle.

Råmaterialet i pælene er europæisk fyrretræ, der bliver afbarket og tilspidset. I modsætning til rette, fræsede pæle giver det en effektiv materialeudnyttelse uden unødigt spild. FaunaWood-pælene har et naturligt, rustikt ”look” der passer godt ind i naturen og andre steder, hvor der lægges vægt på naturlige materialer og en lang levetid.

 

Se mere om FaunaWood her

 


 

 

Isoleret Linjestolpe: Fleksibelt system til elhegn

⭐️ ⭐️

Agromeks dommerpanel tildeler 2 stjerner til nye produkter, der byder på en væsentlig ny konstruktion og/eller giver en væsentlig effektivitetsforbedring. To af Poda Hegns nye produkter har vundet denne udmærkelse.

Gallagher Isoleret Linjestolpe er en ny type forstærket kunststofpæl, der holder til permanent brug og er særdeles velegnet til solide, midlertidige hegn. Pælene kan bøjes kraftigt uden at knække, og er fuldt selv-isolerende. Elhegnets ledere monteres på pælene med fikse holdere, der fås i udgaver til både tråd og tape/polybånd.

Agromeks dommerpanel fremhæver de fleksible anvendelsesmuligheder, den høje styrke og forventede lange levetid i forhold til gængse plastpæle.

Til systemet hører en særlig pælehammer med en metalbøsning til pælen, der gør det nemt at banke den i jorden. Den special-designede stolpefod griber virkelig godt fast i jord og græsrødder, og til at hjælpe med optagningen fås derfor en adapter til Gallaghers universal stolpeløfter; et godt stykke værktøj, når stolperne skal flyttes.

 

 

Den isolerede linjestolpe fås i flere længder. Udgaven på 140 cm egner sig til elhegn med en højde på op til 95 cm, mens pælen på 190 cm er beregnet til en trådhøjde på op til 135 cm.

 

Se sortimentet her

 


 

Solar Power Station MB1800i/MB2800i

⭐️ ⭐️

Poda Hegn bygger ofte anlæg med batteridrevne spændingsgivere med solpaneler til de indhegninger, vi monterer – det er især nødvendigt på afsides beliggende folde og ved afgræsning af naturplejearealer, hvor der ikke er adgang til strøm fra lysnettet (230 Volt).

Poda Hegn tilbyder desuden et bredt sortiment af soldrevne ”Plug & Play” spændingsgivere fra Gallagher.

 

 

”Solar Power Station” er en ny, færdigmonteret løsning i den helt tunge ende, og er som ”2-stjernet nyhed” blandt de prisbelønnede produkter ved Agromek Stars 2021.  

Agromeks panel af eksperter udtaler: ”Enheden er særlig velegnet til f.eks. store naturplejearealer uden adgang til 230 Volt. Med den høje effekt får indhegningen en god forebyggende effekt overfor hunde, ulve m.m.”

Solar Power Station fås i 2 udgaver med hhv. en Gallagher MB2800i og MB1800i spændingsgiver. Alt-i et løsningen inkluderer både spændingsgiver, batterier, solcellepaneler, jordspyd og endda et jordingskit (Bentonit). Alt er monteret på en palle, så anlægget enkelt kan flyttes.  

​​​​​​

 

Vi anbefaler, at du kontakter dit Poda-center for ekspertrådgivning om Solar Power Station og elhegn til dine projekter.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2022