Poda Hegn Gesten


 

Kenn Ransby


Dit lokale Poda Center er din totalleverandør i alt indenfor hegn. Udover et komplet sortiment tilbyder vi rådgivning, projektering og montering af alle typer hegnsopgaver.

 

Kontakt Kenn Ransby & Jørn Mølby, Poda Hegn Gesten


Velkommen til dit lokale Poda Center

Vi arbejder med alle typer porte, låger og hegn til både landbrug, private ejendomme, virksomheder og det offentlige.

Du behøver således kun at handle et sted og vi udfører gerne reparationer på alle typer hegn.

Vi måler op sammen med dig og snakker løsningen igennem, samt yder den nødvendige rådgivning for at vi kan afgive et tilbud.

Vælger du os til at monterer, er det selvfølgelig fagfolk med mange års erfaring der udfører opgaven.

 

Inden montage står vi for undersøgelse af, om der er ledninger og/eller kabler i undergrunden, og meget mere.Efter montage, laver vi en afleveringsforretning, hvor vi sammen med dig laver en gennemgang, så vi er sikre på at det færdig projekt lever op til det aftalte og dermed også dine forventninger.

Hvis du har lyst til at få et besøg af vores konsulent, kan du kontakte os på tlf. 21 16 11 50, så arrangerer vi et besøg når det passer dig. Ved besøget finder vi ud af dine behov, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på dit nye hegnsprojekt.


Lidt om Poda Hegn Gesten

Bag Poda Hegn Gesten står Kenn Ransby og Jørn Mølby, der i forvejen driver virksomheden Miljøstald i Gesten, som bl.a. leverer foder, strøelse, bundsikring og hegn til hestefolket. ”Vi er kendt for at være totalleverandør af gode kvalitetsprodukter, så vores kunder finder det de skal bruge, under ét tag, fortæller Kenn Ransby. ”Vi har desuden leveret og monteret hegn til folde og ridebaner i mange år, så det var helt naturligt for os at tilbyde endnu mere med etableringen af et Poda hegns-center.”

Poda Hegn Gesten tilbyder et bredt sortiment af kvalitetshegn og hegnsmaterialer, og står gerne for hele hegnsprojektet, fra rådgivning og projektering, over montage til service og vedligeholdelse. Fremover bliver der god brug for erfaringerne med heste og hestehegn i det nye hegns-center, der i øvrigt kan løse næsten alle hegnsopgaver.

Hegns-løsninger til alle formål

Poda Hegn har sine rødder i 1970’erne, hvor Poda introducerede det elektriske Poda hegn i Danmark. Dengang var det normalt at indhegne dyrene med pigtråd og lægtehegn, så de effektive og kraftige el-hegn fra Poda var noget af en revolution. I dag findes der Poda hegns-centre over hele landet og der er nok ingen på landet der ikke kender et ”Poda hegn”.

Udover hegn til landbruget leverer, monterer og servicerer Poda i dag også hegnsløsninger til private, virksomheder og det offentlige: Hegn til alle slags dyr, komplette naturplejeprojekter, sikringshegn, havehegn, hegn til institutioner og mange andre formål.

”Ingen opgave er for lille og ingen er for stor - og så har vi i Poda en bred ekspertise, så vi kan løse næsten enhver hegnsopgave”, fortæller Jørn Mølby, der selv har mange års erfaring med hegn og hegnsmontage. Der er derfor ingen begrænsninger i de opgaver, kunderne kan få løst hos Poda Hegn Gesten: Fra idé-stadiet til et helt nøglefærdigt hegn.

Find vej til Poda Hegn Gesten

Poda Hegn Gesten sælger og monterer hegn hos private og virksomheder i 6000 Kolding, 6064 Jordrup, 6091 Bjert, 6092 Sønder Stenderup, 6600 Vejen, 6621 Gesten, 6622 Bække, 6623 Vorbasse, 6640 Lunderskov, 6650 Brørup, 6682 Hovborg, 7183 Randbøl, 7184 Vandel, 7190 Billund og 7250 Hejnsvig

 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2022