Folealarm Lite 2.0, ekskl. antirullegjord

Folealarm Lite 2.0, ekskl. antirullegjord

4.759,00 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

Den prisvenlige og pålidelige indstigningmodel. Let at installere og fastgøre til hestens grime eller gjord.


Varenummer: 13977
stk.

Et føls fødsel er et specielt øjeblik, som ejeren af en gravid hoppe helst ikke vil gå glip af. Folingen finder ofte sted om natten og kan være overstået meget hurtigt. Det er derfor vigtigt at blive advaret om den forestående foling på det rigtige tidspunkt.

 

Når folingen går i gang, vil en hoppe lægge sig fladt ned på siden. Det er den typiske stilling for fødselsprocessen. I denne position er hoppen bedre i stand til at styre veerne. Folealarmens sender registrerer, hvornår dette sker og afgiver en alarm efter 7,6 sekunder. Det er netop i det øjeblik, at folealarmen spiller en vigtig rolle. Med en folealarm advares du i det øjeblik folingen går i gang. Det netop der, at hesten har mest brug for din tilstedeværelse.
    
Folealarm Lite 2.0 er kendetegnet af en overkommelig pris og en høj grad af pålidelighed, der sikrer at du til enhver tid kan være til stede ved en foling. Folealarmen består af to dele: en sender og en modtager. Senderen er let at installere og sender et signal til en eller to tilsluttede telefoner. Senderen kan fastgøres til hestens grime eller en gjord.

 

Omkring 15 % af gravide hopper sover fladt på deres side. Til disse hopper har Folealarm Lite 2.0 en speciel funktion, der opdager og registrerer starten på en foling. 
 

 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2023