Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med
inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Dit lokale Poda center står klar til at hjælpe dig! 
Kontakt dem i dag om dit næste projekt

Find Poda partner

Lad os starte med at finde dit lokale Poda center.
De sidder klar med svar og kompetent rådgivning

Kvæg som naturplejere

Kvæg anvendes i stigende omfang til pleje og afgræsning af arealer med et særligt naturindhold, fx overdrev og kystnære enge. Græsning med kvæg forhindrer at arealerne springer i skov, hvorved den særlige naturtype bevares og biodiversiteten fremmes. Hos Poda har vi mange års erfaring med indhegning af særlige naturtyper under hensyn til publikums færden.

Fokus på sikkerhed

Kreaturer er store dyr, der potentielt er meget farlige i trafikken, og derfor er vores kvæghegn udviklet til effektivt at holde dyrene på folden. Det giver tryghed i hverdagen.

Hegn som investering

Hos Poda gør vi os umage for at forene sikkerhed med æstetik, funktionalitet og god økonomi. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af kvæghegn, der er kendetegnet ved robuste materialer og gennemtænkt design. Det giver dig mulighed for at vælge netop det hegn, der passer bedst til omgivelserne på din ejendom, og den type kreaturer du skal indhegne.

Samtidig sikrer de solide materialer en lang levetid. Kreaturhegn fra Poda er derfor en god investering, der tilfører værdi til din ejendom.

 

Se her vores anbefalinger til hegn til kvæg

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet