Hundegårde


Til kenneler og private

Hundegårde fra Poda er det foretrukne valg til kenneler og private. Det skyldes den robuste og langtidsholdbare kvalitet, samt den store frihed til at kombinere de forskellige elementer, således at den rådige plads kan udnyttes på den mest hensigtsmæssige måde.

Den kraftige kvalitet gør det muligt at opbygge en hundegård, der ikke svajer eller giver efter for vind og hundenes påvirkninger. Med en hundegård fra Poda er du sikret en løsning som du kan glæde dig over i mange år. Det er ganske enkelt en god investering.

 


Markedets kraftigste kvalitet

Hundegårde fra Poda er opbygget med en ramme i 30x30 mm firkantstål med 1,5 mm godstykkelse og 16mm balustre med 1 mm godstykkelse. Alle vores hundegårdselementer er varmgalvaniseret efter svejsning, hvilket giver det bedste og mest holdbare beskyttelse mod rust.

Hundegårde fra Poda passer til de fleste behov. Vores hundegårde leveres med 5 og 8 cm afstand mellem balustrene, og derudover med pladefyld eller net. Højden er 180 cm og de fleste elementer er tilgængelige i 100, 150, 200 og 300 cm længde.

 


Professionelle hundegårde

Podas Hundgårde er ubestridt markedet stærkeste. Et robust, holdbart og gennemprøvet produkt, særdeles velegnet til professionelle brugere og kenneler. Den enkle konstruktion med kun én enkel tvær-barre bidrager til en god atmosfære og god hygiejne i hundgården.

Fleksibel og let at installere
Hundegården monteres enkelt og hurtigt og kan udbygges i alle retninger. Sektioner med forskellige bredder giver dig mulighed for at sammensætte din hundegård, så den passer 100% til dine behov.

Standard, Kennel eller med plade?
Afstanden mellem de lodrette rør er 8 cm i ”Standard”-sektioner og 5 cm i ”Kennel”-udførslen. Til profesionnelle kenneler og avlere anbefaler vi at anvende Kennel-sektionerne med den smalle afstand mellem rørene. Sektioner med plade fås også. 

Beslag til gulv og tag

Beslag til tag- og gulvmontering fås som tilbehør. Vi anbefaler gulvbeslag på alle sektioner

Kontakt dit nærmeste Poda center her og få en uforpligtende snak om dine muligheder eller download produktbladet nederst på siden.

 


 

 

Download produktblad

 

 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2022