Torben Ipsen<br>

Torben Ipsen

Texas hegn<br>

Texas hegn

Texas hestefold<br>

Texas hestefold

Skovbo havehegn<br>

Skovbo havehegn

Texas hegn ved Bolsterbjerg<br>

Texas hegn ved Bolsterbjerg

Kundedesignet kvalitetshegn<br>

Kundedesignet kvalitetshegn

Egeskov havehegn<br>

Egeskov havehegn

Svæveport og industrihegn<br>

Svæveport og industrihegn

Maskinflet industrihegn<br>

Maskinflet industrihegn

Torben Ipsen<br>

Torben Ipsen

Poda Hegn Bornholm


 

 

 


Dit lokale Poda Center er din totalleverandør i alt indenfor hegn. Udover et komplet sortiment tilbyder vi rådgivning, projektering og montering af alle typer hegnsopgaver.

 

Kontakt Torben Ipsen, Poda Hegn Bornholm

 Skriv

bornholm@podahegn.dk
Fax: 56 97 46 51

 Besøg

Limensgaden 30
3720 Aakirkeby

Se på kort og få rutevejledning


Velkommen til dit lokale Poda Center

Velkommen hos dit lokale Poda Center, hvor vi glæder os til at betjene dig! Vi yder professionel rådgivning og råder over dygtige montører og en moderne maskinpark.

Inden montage kan vi f.eks. hjælpe med indkøb og rådgivning, projektering, undersøgelse af om der er ledninger og kabler i undergrund og meget mere.

Alle typer hegnsopgaver udføres

Vi arbejder med alle typer porte, låger og hegn til både landbrug, private ejendomme, virksomheder og det offentlige.

Du behøver således kun at handle et sted. Vi projekterer, leverer og monterer, og udfører gerne reparationer på alle typer hegn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.


 

I det bornholmske landskab kan du mange steder se Poda hegn.

I områderne med naturafgræsning færdes fårene fredeligt bag el-hegn, heste græsser trygt og sikkert i folde med hestehegn, og mange steder ligger huse i ly bag lægtehegn.

Hos Poda finder du hegn til alle formål - og står du overfor en hegnsopgave, så løser vi den gerne for dig.

I Poda har vi mange års erfaring med hegn, og det er vigtigt, at du får den rigtige hegnsløsning. Mange gange kan vi komme med et forslag, som der måske ikke lige var tænkt over - og så er der jo dét, at nogle hegn er direkte uegnede og farlige til dine dyr.

Ud over rådgivning kan vi også hjælpe dig med opsætningen, så du får et helt nøglefærdigt hegn. Og professionel assistance er tit nødvendig, for den bornholmske natur byder på særlige udfordringer.

Vi lægger altid et stort arbejde i at få hegnet til at falde naturligt ind i omgivelserne. Terrænet kan jo være ganske kuperet, og vi har maskiner og værktøj, som gør det hele nemmere.

Og så er der selvfølgelig den bornholmske granit. Det irriterer mange, når de er nået et stykke ned i jorden og rammer sten eller klippe. Her er der også hjælp at hente, for vi borer ganske enkelt hullerne til hegnspælene.

Helt simpelt er det nu ikke, for boring i granit er specialistarbejde. For at kunne skære i det hårde material er borene forsynet med diamanter. Med vore stærke jordbor kan vi bore huller med en diameter helt op til 50 cm.

Hegnspæle kan også monteres ovenpå klippen, støttet af en konstruktion med et trådkryds.

På den måde løser vi i Poda Hegn Bornholm en lang række hegnsopgaver inden for hobby, have og erhverv - f.eks. også sikringen omkring Bornholms Lufthavn og BOFA’s pladser.

Så uanset om du har brug for hegn i byen eller på landet, kan du regne med professionel hjælp fra Poda Hegn Bornholm i Aakirkeby.

Her har vi også en udstilling på hjørnet af Sdr. Landevej og Limensgaden, hvor du kan se et udvalg af vores populære produkter.


Find vej til Poda Hegn Bornholm

Poda Hegn Bornholm sælger og monterer hegn hos private og virksomheder i 3700 Rønne, 3720 Aakirkeby, 3730 Nexø, 3740 Svaneke, 3751 Østermarie, 3760 Gudhjem, 3770 Allinge, 3782 Klemensker, 3790 Hasle.

 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2022