Poda Hegn Syd


 

Günther Schulz


Dit lokale Poda Center er din totalleverandør i alt indenfor hegn. Udover et komplet sortiment tilbyder vi rådgivning, projektering og montering af alle typer hegnsopgaver.

 

Kontakt Günther Schulz, Poda Hegn Syd

 Skriv

syd@podahegn.dk
Fax: 74 75 45 15

 Besøg

Povlskrovej 13, Lovrup
6780 Skærbæk

Åbent efter aftale - ring.

Se på kort og få rutevejledning


Velkommen til dit lokale Poda Center

Velkommen hos dit lokale Poda Center, hvor vi glæder os til at betjene dig! Vi yder professionel rådgivning og råder over dygtige montører og en moderne maskinpark.

Inden montage kan vi f.eks. hjælpe med indkøb og rådgivning, projektering, undersøgelse af om der er ledninger og kabler i undergrund og meget mere.

Alle typer hegnsopgaver udføres

Vi arbejder med alle typer porte, låger og hegn til både landbrug, private ejendomme, virksomheder og det offentlige.

Du behøver således kun at handle et sted. Vi projekterer, leverer og monterer, og udfører gerne reparationer på alle typer hegn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.


Mere end 40  år med Poda Hegn i Sønderjylland

I august 1983 startede Günther Schulz med salg af Poda Hegn på adressen Povlskrovej 13 i Lovrup ved Skærbæk. Günther og hans kone Lis havde dengang 10-12 stk. Limousinekvæg og ca. 50 moderfår. Fårene var af forskellige racer, og Lis og Günther vidste, hvor nødvendigt det var, at holde styr på sine dyr. De havde selv gjort deres erfaringer med hegn og kunne derfor rådgive kunderne på bedste vis.

Deres allerførste kunde var Hans Sønnichsen i Højer, som både havde kreaturer og en stor flok får. For 23 år siden blev Hans Sønnichsen interviewet vedr. hegnstraditioner i marsken.

Dengang sagde han: ”Poda Hegn er holdbart og effektivt. Det betyder meget for os, som bor så tæt på havet, at vi kan få hegnstråd, som er så godt galvaniseret, at den ikke ruster de første 10 år. Poda Hegn er absolut det billigste i længden”.



Kogsinspektør Hans Sønnichsen fotograferet i 1988 ved Højer Dige.

 

 


 

 



Februar 2010. Fhv. kogsinspektør Hans Sønnichsen, Günther Schulz fra Poda Hegn og nuværende kogsinspektør Peter Sønnichsen ved samme indhegning, som blev monteret i 1986.

Det er blevet til mange kilometer hegn fra Poda Hegn igennem de sidste 40 år. I december overtog sønnen Peter Sønnichsen gården, og han kommenterer: ”Her på gården har vi så gode oplevelser med Podas produkter. Det er kvalitet og i øvrigt; tråden og lågen, som blev sat op for 27 år siden, hænger stadig.”

Igennem 29 år har Lis og Günther Schulz rådgivet kunderne omkring Podas kvalitetsprodukter. De husker, hvor skeptiske kunderne var i 1983, når de fortalte om tråd og pæle med 20 års holdbarhed.

- I dag ved alle, at Poda Hegn står for kvalitet og god service.


Find vej til Poda Hegn Syd

Poda Hegn Syd sælger og monterer hegn hos private og virksomheder i 6240 Løgumkloster, 6261 Bredebro, 6280 Højer, 6510 Gram, 6520 Toftlund, 6534 Agerskov, 6535 Branderup J., 6541 Bevtoft, 6630 Rødding, 6660 Lintrup, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro, 6780 Skærbæk, 6792 Rømø.

 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2022