Poda Hegn Thy


 

Niels Lodahl Andersen


 

Dit lokale Poda Center er din totalleverandør i alt indenfor hegn. Udover et komplet sortiment tilbyder vi rådgivning, projektering og montering af alle typer hegnsopgaver.

 

Kontakt Niels Lodahl Andersen, Poda Hegn Thy

 Skriv

thy@podahegn.dk

 Besøg

Industrivej 34 E
7700 Thisted

Se på kort og få rutevejledning


Velkommen til Poda Hegn Thy

- din hegnspartner i Thy, Mors og Salling

En verden af hegn og optimale løsninger

I denne del af Danmark er vi omgivet af skøn natur og mennesker, som fortjener de bedste idéer og de flotteste løsninger i alle former for hegn – uanset om noget skal holdes inde eller ude.

Vi arbejder til lands, til vand og i luften

Uanset om opgaven er en hegnstråd langt ude i en sø, et hegn helt på tværs af et fladt engareal eller på en bakket klit - eller et 5 meter højt væv bag et fodbold mål; så går vi altid til opgaven med stor lyst og engagement.

Vi arbejder dagligt med mange typer hegnsopgaver, som altid tages alvorligt; Hegn til kvæg, grise, høns, heste, får, dådyr, vildthegn, kulturhegn og meget mere. Af de mere specielle løsninger har vi bl.a. stået for:
 

  • Effektive hegn på en kirkegård for at holde råvildt ude.
  • Et hegn mod kronvildtets indvandring på markerne i vækstsæsonen - med led og åbninger, så der kan drives jagt i vinterhalvåret.
  • En dæmning opbygget i økotræ for at holde på skrænten langs en å, så huset overfor ikke skrider i vandet.
  • Gangbroer, stem, trapper og andre publikumsfaciliteter omkring søer og andre naturområder.

 


Industrihegn og -porte

Vi har gennem mange år opbygget en stor erfaring med montage af industrihegn, fodhegn og portløsninger. F.eks. ved bilforhandlere, vandværker, legepladser, industrigrunde, fællesarealer og meget andet. Også den rigtige port- og automatikløsning monterer vi som en naturlig del af projekterne. Både vores panelhegn og sintrede maskinflet er af bedste kvalitet, så det holder i vores nordvestjyske klima. Støjhegn er ét af vores nye arbejdsområder, som vi er glade for at kunne tilbyde.

Service og vedligeholdelse

Ud over vores nyanlæg er vedligehold af dyre- og industrihegn også en del af vores hverdag. Vi kan f.eks.

  • tilse solcelleanlæg til vand og strøm - gerne i foråret, samt efter aftale.
  • klippe græs og ukrudt langs og under alle former for hegn - typisk i perioden juli-august.
  • brakpudse våde områder med vores specialmaskiner i Natura 2000 arealer, som ikke er ordentlig afgræsset i de våde områder.
  • nedtage hegn i efteråret og opbevare det til genmontering i foråret.

Bekæmpelse af rynket rose

I Witdahls og Poda Hegn Thy klarer vi alt indenfor bekæmpelse af rynket rose og andre uønskede (invasive) arter. Kontakt os og hør nærmere om behandlingsmetoder, projektering og indhegninger. Vi hjælper gerne med at udarbejde en bekæmpelsesplan der passer til det aktuelle behov.

​​​​Læs mere om bekæmpelse med afgræsning her.

Du kan handle på Industrivej!

Fra vores værksted på Industrivej i Thisted hjælper vi gerne med en snak og rådgivning om dit hegnsprojekt – stort som lille. Her har vi også vores lager, hvor du kan købe alle de hegnsprodukter du har brug for, når du selv opsætter eller vedligeholder dit hegn.

Ring i forvejen

Ring gerne i forvejen, så du er sikker på at vi er på værkstedet og har dine hegnsprodukter klar, når du ankommer.

Kort sagt, så nyder vi i Poda Hegn Thy at hjælpe dig med netop din opgave - i hele Thy-, Mors- og Sallingområdet.

 

Find vej til Poda Hegn Thy

Poda Hegn Thy sælger og monterer hegn hos private og virksomheder i 7700 Thisted, 7730 Hanstholm, 7741 Frøstrup, 7742 Vesløs, 7752 Snedsted, 7755 Bedsted Thy, 7760 Hurup Thy, 7770 Vestervig, 7790 Thyholm, 7860 Spøttrup, 7870 Roslev, 7884 Fur, 7900 Nykøbing M, 7950 Erslev, 7960 Karby, 7970 Redsted M, 7980 Vils, 7990 Øster Assels, 9690 Fjerritslev.

 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2022