Poda Hegn Viborg


 

Arne Duch


Dit lokale Poda Center er din totalleverandør i alt indenfor hegn. Udover et komplet sortiment tilbyder vi rådgivning, projektering og montering af alle typer hegnsopgaver.

 

Kontakt Arne Duch, Poda Hegn Viborg

 Besøg

Søren Kannes Vej 20
8620 Kjellerup

Se på kort og få rutevejledning


Velkommen hos dit lokale Poda Center

- hvor vi glæder os til at betjene dig! Vi yder professionel rådgivning og råder over dygtige montører og en moderne maskinpark.

Inden montage kan vi f.eks. hjælpe med indkøb og rådgivning, projektering, undersøgelse af om der er ledninger og kabler i undergrund og meget mere.

Vi arbejder med alle typer porte, låger og hegn til både landbrug, private ejendomme, virksomheder og det offentlige.

Du behøver således kun at handle et sted. Vi projekterer, leverer og monterer, og udfører gerne reparationer på alle typer hegn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.


Problemer med krondyr i vækstsæsonen? Vi har løsningen.

 

Vi monterer et hegn med tre strømførende tråde (øverste tråd i 140 cm højde) og tilslutter en god soldrevet spændingsgiver. Når afgrøderne er i hus, kommer vi og fjerner hegnet igen.

 

Er du interesseret, så kontakt Arne Duch på Tlf. 20407672 eller viborg@podahegn.dk


Poda Hegn Viborg og morgendagens fødevareproduktion

Hønsene nyder skyggen under overdækningen.

 

Aarhus Universitet (AU Foulum) gennemføres pt. to forsøg, hvor fjerkræ på friland af forskellige racer, tilbydes skygge og skjul med hhv. skyggenet og energipil.

Til begge forsøg har Poda Hegn Viborg leveret indhegningerne, der naturligvis er sikret mod både ræve og rovfugle. Det er også Poda Hegn Viborg, der har opsat skyggenettet, som er et japansk produkt, der er importeret specielt til dette forsøg.

I tilfældet med energipil, er overdækningen (værnet mod rovfugle) monteret 5 meter over jordhøjde, hvilket har krævet "lidt længere" pæle end sædvanligt.

Poda Hegn Viborg er således med helt fremme i udviklingen af morgendagens fødevareproduktion.

 

 

Arne Duch ved de 5 meter høje pæle.


Lidt om Poda Hegn Viborg

- en naturlig del af landskabet
Færdes du omkring Kjellerup, kan du på en skråning se mere end 1.000 trykimprægnerede pæle i snorlige rækker. Det er ikke et syn man er vant til at se i området, for de mange pæle danner rammen omkring produktionen af en nystartet vingård.

Samme sted kan du også opleve en smuk herregård, harmonisk omkranset af flot og gedigent Texashegn, og på de mange marker omkring Viborg ses over alt kreaturer, som er godt og sikkert indhegnet med Poda hegn. Fælles for alle hegnene er, at de er til glæde for både dyr og mennesker, samtidig med at de falder naturligt ind i landskabet.

Hestene er også en stor del af det midtjyske landskabsbillede, og derfor finder du selvfølgelig også indhegninger til heste mange steder i landsdelen. Poda hegnene er lavet specielt til heste, for i modsætning til de mere sindige kreaturer kræver hestene særligt gode forhold, så de ikke kommer til skade eller slipper ud.

Alle de forskellige hegn kan vi fortælle dig meget mere om i Poda Hegn Viborg, hvor vi er vant til at omgås dyr, som er en vigtig del af vores hverdag. Derfor kan vi yde dig god rådgivning omkring hegning af alle former for dyrehold.

Så skal du have hegnet din ejendom, vil vi gerne hjælpe med at finde en løsning, der tilgodeser netop dine behov, uanset om det gælder hegning af dine dyr, et stakit omkring haven, en skovkultur - eller måske endda en vinmark.

Hos Poda Hegn Viborg er ingen opgave for lille eller for stor.

Find vej til Poda Hegn Viborg

Poda Hegn Viborg sælger og monterer hegn hos private og virksomheder i 7470 Karup J, 7800 Skive, 7840 Højslev, 7850 Stoholm Jylland, 8620 Kjellerup, 8632 Lemming, 8800 Viborg, 8830 Tjele, 8831 Løgstrup, 8832 Skals, 8840 Rødkærsbro, 8850 Bjerringbro, 9620 Aalestrup, 9631 Gedsted, 9632 Møldrup.

 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2022