Poda SMS Alarm - uden abonnement


Hegnsalarmen holder øje med dit el-hegn

Poda SMS Alarm er en alarmboks, der sluttes til elhegnet og sender en SMS og/eller e-mail ved driftsforstyrrelser. Det nye er, at alarmen fungerer uafhængigt af teleselskab og man ikke behøver at anskaffe SIM-kort: Teleforbindelsen er indeholdt i systemet og man indstiller ganske enkelt alarmen og vælger driftsperiode hjemme på sin egen PC.

Nem og økonomisk i drift

Poda SMS Alarmen er utrolig nem at montere og tage i brug. Sæt blot ledningerne på elhegnet og alarmen er klar til brug. Der er ingen installationsomkostninger, ingen kontakt med teleselskaber, ingen lang bindingsperiode, intet bøvl med taletidskort.

Brugeren vælger selv en driftsperiode og betaler således kun for alarmfunktionen når der er brug for den - en stor fordel ved overvågning af midlertidige folde mm. Systemet sender automatisk en påmindelse, når driftsperioden er ved at løbe ud.

Tre heste går og græsser på en eng. En Poda SMS Alarm er monteret på foldens elhegn | Poda Hegn

 


Tre sorte køer går og græsser på en eng. En Poda SMS Alarm er monteret på foldens elhegn | Poda Hegn

Alarmen passer på dine dyr

Hegnsalarmen giver mulighed for at reagere hurtigt, hvis der opstår fejl på elhegnet, så dyrene ikke løber ud og bliver involveret i ulykker. Falder spændingen på hegnet, sendes en SMS/mail. Hjemme på sin egen PC kan man følge med i, hvordan spændingen er på hegnet og selv indstille en grænseværdi, der passer nøjagtigt til det aktuelle hegn.

Har du frilandsgrise og skal etablere hegn, er der store besparelser at hente med en Poda SMS Alarm. Når hegnet er forsynet med alarm er det nemlig ikke længere nødvendigt med et dobbelt hegn, som normalt er påkrævet.

Få alarm ved indbrud

En særlig feature ved Poda SMS Alarmen er muligheden for at sikre værdifulde avlsdyr, heste, minkfarme eller øde beliggende folde, hvor det ikke er muligt med konstant opsyn. Alarmen tilsluttes blot en dørkontakt og sender en besked i det øjeblik, uvedkommende åbner døren til stalden eller lågen til folden.

En anden mulighed er at slutte alarmen til en flydekontakt i dyrenes drikkekar, så alarmen giver besked, hvis dyrene mangler vand. Op til 5 forskellige personer kan modtage alarmerne.

Poda SMS Alarmen kan anskaffes gennem Poda hegnscentre og -butikker over hele landet.

 


Batteridrevet

Alarmboksen er batteridrevet, så du kan slutte den til ethvert el-hegn, også afsides beliggende, uden at tænke på strømforsyning. Også prismæssigt er Poda SMS Alarmen et stærkt alternativ til øvrige strømalarmer på markedet.

Tekniske specifikationer

Dimensioner
HxBxD: 12x12x6 cm
Vægt: 490 gram

Strømforsyning
3 stk. 1,5 Volt AA lithium batterier (medfølger). Batterier af lithium-typen sikrer, at alarmen også fungerer i frostvejr. Poda SMS Alarmen sender automatisk besked, når batterierne skal skiftes.

Kontakt dit nærmeste Poda center her og få en uforpligtende snak om dine muligheder eller download produktbladet nederst på siden.

Tegning af forsiden på en Poda SMS Alarm

 


 

 

Download produktblad

 

 

 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2020