Vand til dine dyr

 


 


Komplette løsninger

Hos Poda kan du få monteret et udendørs drikkevandssystem, der passer til netop dine dyr og dine forhold.

Eksempelvis et Poda Drikkekar, der byder på flere fordele i forhold til almindelige kar og baljer. Poda Drikkekarrene er specielt konstrueret til strabadserne i marken og er forsynet med en bundprop så de nemme at tømme og rengøre. Med montering af en indløbsventil kan karret forsynes fra en vandledning, så det altid er fyldt med friskt vand - det vil både du og dine dyr sætte pris på i hverdagen. Endelig er det rart at vide, at alle Poda’s drikkekar er fremstillet i giftfri polyethylen og er godkendte til fødevarebrug.

Dit eget vandværk

Er der hverken strøm eller vandværksvand dér, hvor dine dyr går, kan vi installere vores Soldrevne Markpumpe. Den Soldrevne Markpumpe fungerer som et selvstændigt system og leverer drikkevand fra en nærliggende å, sø eller brønd.

Vinter som sommer

Går dine dyr ude året rundt, har vi også den helt rigtige løsning til at holde drikkevandet frostfrit. F.eks. det smarte Helårsdrikkekar der fungerer ligesom en termokande. Hvis der er adgang til strøm, er Poda Helårsdrikkekop med indbygget varmelegeme en anden fremragende løsning.

Kontakt os for rådgivning om den rette drikkevandsløsning til netop dine forhold. Vi sørger naturligvis gerne for en professionel installation!


 

Download produktblade

 

 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2020