Hestehegn


 

 

 

 

Fokus på sikkerhed

Heste er hurtige og store dyr, der potentielt er meget farlige i trafikken. Derfor er vores hegn til heste udviklet til effektivt at holde hestene på folden. Det giver dig tryghed i hverdagen. Derudover har heste en naturlig adfærd, der gør, at de let kan gøre skade på sig selv, når de befinder sig bag hegn. Derfor er vores hegn til heste designet med et minimum af skarpe kanter og hjørner.

20 års garanti på stolper

Vi garanterer pælenes holdbarhed og funktionsduelighed i 20 år fra købsdato. Garantien betyder, at vi ombytter stolper, som er gennemrådnet inden for garantiperioden.

 

Hestehegn som investering

Hos Poda gør vi os umage for at forene sikkerhed med æstetik og god økonomi. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af hegn til heste, der alle er kendetegnet ved robuste materialer og smukt design. Det giver dig mulighed for at vælge netop det hestehegn, der passer bedst til omgivelserne på din ejendom. Samtidig sikrer de solide materialer en lang levetid. Hegn til heste fra Poda er derfor en god investering, der tilfører værdi til din ejendom.

 

Se her vores anbefalinger til nethegn til heste

 

 


 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2020