Nevada hestehegn


Elegant og Stilfuldt

Nevada er det rette valg, hvis du ønsker et virkelig elegant og stilfuldt lægtehegn. De flotte, firkantede pæle i dimensionen 12x12 cm har affasede kanter og en dekorativ, pyramideformet top. Lægterne måler 5x10cm i tværsnit. Kanterne er afrundede, og lægterne er slebne, så hegnet er sikkert og behageligt at røre ved.

 

Både pæle og lægter er fremstillet i NTR kl. A imprægneret europæisk fyrretræ.
 

En pige står bag et hvidt lægtehegn sammen med hendes hest. Pigen står ansigt til ansigt med hesten, mens hun aer den | Poda Hegn

 


Tre heste går sikkert i hver deres hestefold på en rideskole. Hestefoldene består af et hvidt lægtehegn i plastik | Poda Hegn

Brun- eller grønimprægneret

Nevada-hegnet kan både leveres i den kendte grønlige imprægneringsfarve og, som noget nyt, brunimprægneret mod et mindre tillæg.
Bemærk at træet med tiden vil få en naturlig, grå patinering, ligesom alt ubehandlet, udendørs træ. Man kan i stedet vælge at vedligeholde hegnet med f.eks. træbeskyttelse. 

 

Kontakt dit nærmeste Poda center her og få en uforpligtende snak om dine muligheder eller download produktbladet nederst på siden.

 

 

 


 

 

Download produktblad

 

 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2020